oktober 4, 2023

Kom heerlijk tot rust in je eigen huis in Marbella

Kom heerlijk tot rust in je eigen huis in Marbella

Het Nederlandse systeem is zo ingericht dat alle dagen volledig volgepland zijn en voornamelijk de prestaties ertoe doen. Indien je goed met dit systeem overweg kan, dan kan je hier een groot fortuin te vergaren. Het is daarvoor belangrijk dat je consequent bent en je talenten blijft ontwikkelen. Indien het jou is gelukt om in Nederland carrière te maken dan heb je hier hoogstwaarschijnlijk ook een (klein) fortuin mee vergaard. Mocht je het de komende jaren wat rustiger aan willen doen dan is het zeker aan te raden om te kijken voor een mooi stukje vastgoed in het buitenland. Een plek die je tijdens deze zoektocht zeker niet moet overslaan, is Marbella. 

 

De geschiedenis van Marbella

Marbella is niet de oorspronkelijke naam van de prachtige badplaats. Tijdens de Romeinse tijd heette de stad namelijk Salduba. Het is een islamitische naam die aan de stad is gegeven tijdens de Islamitische overheersing. Nadat de stad in 1485 is terugveroverd door de Spanje, heeft de stad de naam Marbella gekregen. Vanaf deze tijd is de stad echt gaan bloeien met als gevolg een stad die wereldwijd bekend staat om haar bijzonderheden.

In Marbella kom je echt tot rust!

Na een zware periode op werk is het heerlijk om je spullen te pakken en te vertrekken naar Marbella. Het weer is hier vrijwel altijd goed en de stad heeft prachtige bezienswaardigheden. Zo zijn er op het strand kunstenaars te vinden die de meest uiteenlopende zandsculpturen maken en staan er op de Avenida del Mar bronzen beelden die gemaakt zijn door Salvador Dali. Mocht je nou van golfen houden dan is Marbella ook de place to be. De stad heeft namelijk 35 uitgebreide golfbanen waar mensen van over de hele wereld naartoe komen. 

Een zeer ruim aanbod aan huizen

Een huis kopen in Marbella is niet alleen aantrekkelijk vanwege de omgeving. Marbella heeft namelijk een zeer ruim aanbod aan huizen waardoor er altijd een huis te vinden is die perfect aansluit bij jouw wensen. Zo heeft Marbella klassieke woningen, maar ook zeer moderne villa’s. 

 

Mocht je een huis willen kopen in Marbella dan is het zeer aan te raden om een makelaar in te schakelen. De makelaar kan je helpen bij het vinden van een woning en vervolgens de onderhandeling in goede banen leiden. Zorg er overigens wel voor dat je precies weet waar je naar op zoek bent. De makelaar kan je hierdoor doeltreffender helpen bij de zoektocht. 

 

Ook Málaga heeft overigens hele mooie bezienswaardigheden.